POS HARDWARE fabrikk

nyheter

Hva er en 1D strekkode og 2D strekkode?

På tvers av bransjer er strekkodeetikettene du bruker for å identifisere dine produkter og eiendeler avgjørende for virksomheten din.Overholdelse, merkeidentitet, effektiv data-/aktivastyring krever effektiv (og nøyaktig) merking.Kvaliteten på merkingen og utskriften påvirker driftseffektiviteten. Du må kjenne til typen strekkoder ikke bare for å finne ut hva som fungerer best med produktene dine, men også slik at du best kan finne den andre støtteteknologien (skrivere, skannere, lesere) som vil gi deg en omfattende strekkodeløsning for hele bedriften.

Spørsmål: hva er a1D strekkode

A: En 1D strekkode (også kjent som en lineær kode) er et visuelt svart-hvitt mønster som bruker linjer og mellomrom med variabel bredde for å kode informasjon.Denne informasjonen – for eksempel tall eller andre tastaturegenskaper – er kodet horisontalt fra venstre til høyre.1D-strekkoder har et begrenset antall tegn, vanligvis 20-25.For å legge til flere tall, må strekkoden være lengre.De mest kjente 1D-strekkodene er de vanlige UPC-kodene som finnes på dagligvarer og forbrukervarer.En 1D strekkode avhenger av databasetilkobling for å være meningsfull;etter at en skanner leser tallene i koden, må de kobles tilbake til produkt- eller prisdato eller annen informasjon.

Q: Hva er a2D strekkode?

A:2D strekkodeskanner det er for å registrere informasjon med geometriske figurer fordelt i svart og hvitt i henhold til en bestemt lov. 2D strekkoder kan brukes til å merke svært små gjenstander der en tradisjonell strekkodeetikett ikke passer – tenk på kirurgiske instrumenter eller kretskort inni. av en datamaskin. Når det kommer til kundevalg, er 2D-strekkoder ofte folks preferanse på grunn av mengden informasjon en 2D-strekkode kan inneholde sammenlignet med en 1D.

 

Kontakt oss

Tlf: +86 07523251993

E-mail : admin@minj.cn

Kontortillegg: Yong Jun Road, Zhongkai High-Tech District, Huizhou 516029, Kina.


Innleggstid: 22. november 2022