POS HARDWARE falegaosimea

tala fou

Ou te mana'omia le fa'atauina o se Lomitusi Fa'ailoga fa'apitoa?

Pe fa'aalu pe leai foi le tupe i luga o se lomitusi fa'amaufa'ailoga?

E foliga mai e taugata ae a?O le a se mea e tatau ona ou vaavaai i ai?O afea e sili ai le na'o le fa'atauina o fa'ailoga ua uma ona lolomi?

 Fa'ailoga masini lomitusio ni meafaigaluega fa'apitoa.E le tutusa ma lomitusi masani A4/Legal pepa, lea e gaosia i se aofaiga tele.Latou te mananaʻo foʻi e te faʻatau mea faʻaaoga e alu ai.Faatasi ai ma se lomitusi masani o mea faʻaaoga e masani ona faʻapitoa i le kamupani lomitusi, o lona uiga e tatau ona e faʻatau mai le kamupani lea.O le mafuaaga lea e maualalo ai le tau o le faatauina o le lomitusi.E lelei pe a leai sau mana'oga lolomi maualuga.

 

E iai la'u lomitusi A4 pe mafai ona ou fa'aogaina?

Ioe, e te mafaia, ae faʻatasi ai ma ni tapulaʻa…

1. Fa'aaoga pea se pepa fa'ailoga lelei.O taugofie o le a fa'aleagaina ai le lomitusi i nisi taimi ona o le fa'apipi'i e mafai ona tafe i le tipi.

2. Aua ne'i tu'u se pepa fa'ailoga e ala i le lomitusi fa'alua.E fa'aosooso lava, o mea e totoe i luga o le pepa fa'ailoga o le a alu i luga o pa'u/roila ma isi o lona uiga e tele pili toe fa'aleleia e mafai.

3. Telefale lomitusiaua nei ufiufi le tusi saisai pe a fai ua faaleagaina e ala i le lolomiina o igoa e pei o toega i luga o pa'u/loila ma igoa e sau mai ie i totonu o le lomitusi.

4.Se'i vagana ua e fa'atau pepa fa'ailoga lelei lelei o le fa'apipi'i atonu o le a le umi.O pepa fa'ailoga taugofie o lo'o fa'atau atu i faleoloa e fa'atatau i tagata fa'atau e masani lava ona leaga mea fa'apipi'i, e o'o lava i fa'ailoga e masani ai.Afai e te mana'o i pepa lelei alu ile fa'ailoga fa'apitoa e te le salamō ai.

Aisea e matua'i tele ai le tau o Label Printers?

O loʻo i ai se ulugalii o Label Printers i luga o le maketi e matua taugofie, pe a faʻatusatusa i isi, mo le leai o se mafuaʻaga.O le mafua'aga e masani lava ona o mea fa'aaoga e tatau ona fa'atau mai le fale lomitusi.Separa ma Brother labelers o se faataitaiga lelei lea.Afai o lo'o e faia na'o ni vaega laiti o fa'ailoga (fai mai e itiiti ifo i le lua afe) ona fetaui lea ma oe, a leai o le a matua maualuga lava le tau o mea fa'aaoga.E mafai ona e fa'asaoina le tele o tupe i mea fa'aaoga e ala i le fa'atauina o se lomitusi fa'ailoga e fa'aogaigoa lautele ma lipine.Atonu e sili atu le tau o le lomitusi ae o le tau atoa o le a sili atu ona maualalo i le taimi.

Pe a fesiligia i matou mo se tau o se igoalomitusio le fesili muamua matou te fesili ai e fia igoa o le a e lolomi mo le 6 masina.O le tele o tagata e le o sauni mo lenei fesili ae e iloa ai le lelei o le lomitusi mo le galuega.

O le a le mea e tatau ona vaʻai i ai…

1.A lomitusi ma se igoa lelei igoa i le alamanuia.

2.O se lomitusi e mafai ona faʻaogaina igoa lautele.

3. O se lomitusi ua fuafuaina mo le numera o igoa o le a e lolomi.

4.O se tagata fa'atau oloa e poto i le mataupu.

Su'e se tau taugofie ma le lomitusi sili ona lelei mo lau pisinisi?

Faafesootai matou

Telefoni: +86 07523251993

E-mail : admin@minj.cn

Ofisa faaopoopo: Yong Jun Road, Zhongkai High-Tech District, Huizhou 516029, Saina.


Taimi meli: Ian-04-2023