POS HARDWARE falegaosimea

tala fou

O le a le eseesega i le va o le masini supamaketi ma le supamaketi supamaketi's cashier

Alamanuia su'esu'e barcode scanner o se ituaiga o oloa maualuga-tekinolosi, faatasi ai ma le atinae vave o le faasaienisi ma tekinolosi i tausaga talu ai nei, o le fana fana i taimi uma fou, ua masani nei i le lautele lautele ma le faaaogaina lautele, o le lona tolu o augatupulaga o isumu ma piano. pe a uma le tele o masini komepiuta, faʻamatalaga ata, faʻamatalaga pepa e mafai ona ala i le faʻaogaina o fana i le gaosiga ma le teuina o komepiuta.Su'e fana e tusa ai ma manaoga o alamanuia eseese, vaevaeina i falefaigaluega su'esu'e fana ma fa'atau pisinisi fana, ona alamanuia su'esu'e fana ma pisinisi.supamaketi cashier su'e fanao le a le eseesega?

O le a le eseesega i le va o le masini supamaketi ma le supamaketi supamaketi's cashier

1. Fa'ata'ita'iga fana gap faatinoga

Pe a faatusatusa i le ituaiga pisinisi masani mataʻituina fana, faatasi ai ma le laina faʻapotopotoga faʻapisinisi e faʻaaoga ai le fana faʻataʻitaʻiga i luga o le faʻatinoga ma le atigi mamanu ma isi vaega uma o le manaʻoga e maualuga atu, o lea o le fua faʻatatau o le faʻalauiloaina o fana mo le taimi muamua, vave fa'ata'ita'i, va'aiga va'aiga, fa'ai'uga, ma e mafai ona faitau fa'amatalaga fa'amaufa'ailoga, e pei o, e sili atu le fa'atinoina o galuega, i se fa'ata'ita'iga tu'u mamao umi o le fa'ailoga pa fa'ailoga fa'alava e mafai ona faitau fa'amatalaga i le tino ma le lautele fa'ata'ita'i e sili atu.

2.Scan fana IP avanoa tulaga

Laina gaosiga fa'apisinisi e fa'aaoga ai le fana e fa'aopoopo i le maualuga o le fa'atinoga o mana'oga, mafaufau i le eseesega o le si'osi'omaga, laina gaosiga o fale gaosi oloa o le pisinisi fa'afeso'ota'i le fa'aogaina o le si'osi'omaga e sili atu ona lavelave, mo se fa'ata'ita'iga, atonu e iai ni a tatou pefu, vai, po'o masini vibration te'i. mea masani, e pei o le pala o se taunuuga, o le manaoga e maualuga atu, i le mautu o le fana fana ma le mautu ma le faatuatuaina e masani lava ona fuaina i tulaga IP.I se tulaga lautele, o le maualuga o le IP maualuga o le scanner fana o lona uiga o le maualuga o le mautu.Ona o le siosiomaga faigaluega faapisinisi e sili atu, o le maualuga o le IP o le fana siaki e maualalo.

3.Scanning eseesega tau fana

Pe a fa'atusatusa i fana fa'atauva'a fa'apisinisi, o fana fa'atauva'a fa'apisinisi e iai mana'oga maualuga e tusa ai ma le fa'atinoga ma le fa'ata'ita'iga o atigi, fa'atauga tele o sapalai gaosiga, ma o le tau tutusa o le a sili atu ona taugata.O fana su'esu'e fa'apisinisi e masani ona tau le faitau selau o fasipepa o ia tau, fa'ailoga eseese ma fa'ata'ita'iga, o le a ese le tau.E sili atu le taugata o fana su'esu'e fa'apisinisi.

O luga o le eseesega i le va o falefaigaluega su'esu'e fana ma supamaketi cashier scan fana, e masani lava ona atagia mai i vaega e pei o le faatinoga, tulaga puipuiga ma le tau, ioe, o isi vaega o le eseesega e le o taʻua, pe afai e te manaʻo e malamalama atili i le supamaketi cashier scan. fana,fa'afeso'ota'i ma MINJCODE


Taimi meli: Nov-22-2022