Fabrika POS HARDWARE

produkt

Skaneri i barkodit i montuar i fiksuar

Meskanues barkodi me montim fiks, mund të përdorni kapjen e fuqishme të të dhënave pa duar për biznesin tuaj.Skaneri me montim fiks përbëhet nga një motor skanimi, shtëpizë dhe kabllo.

Montimi i fiksuarSkanera të barkoditofrojnë skanim me shpejtësi të lartë dhe me volum të lartë të pothuajse çdo barkodi, në çdo sipërfaqe. Këta skanerë me kosto efektive mund të lexojnë barkodet e shfaqura në ekranet elektronike dhe ato të printuara në etiketa, pavarësisht nga gjendja.Me një gjurmë të vogël, këta skanerë janë optimizuar për zona me hapësirë ​​të kufizuar.

Nëse jeni duke kërkuar për një skaner barkodi për montim në mur ose një skaner barkodi të palëvizshëm, ne kemi pikërisht atë që ju nevojitet.Ato mund të ngjiten lehtësisht në montimet e skanerit të barkodit, të ngjitura në pjesën e sipërme të një banaku, të montuara nën një banak ose të futura në një kioskë për të mundësuar funksionimin e skanimit pa duar ose të automatizuar.të tilla si makinat shitëse, bibliotekat, POS me pakicë, etj.

MeMINJCODE'sportofoli i skanerëve të barkodit me montim fiks, klientët mund të marrin një zgjidhje për një grup të plotë nevojash për leximin e barkodit.

Këtu është lista eskanues barkodi me montim fiksne zakonisht ofrojmë: