POS HARDWARE fabrik

nyheder

Hvilke detaljer skal du vide, før du køber et POS-kasseapparat?

POS kasseapparaterer meget udbredt, især nu er mange multifunktionelle smarte POS-kasseapparater også meget brugt i detailbutikker i forskellige brancher.Så hvilke detaljer skal vi vide, før vi køber POS-kasseapparater?

1. Formålet med at købe POS-terminal.

Generelt kan brugen af ​​POS-kasseapparat standardisere ledelsen, styrke tilsynet og fremskynde pos manchine.Konfigurer antallet af POS-kasseapparater i henhold til butikkens faktiske behov

2.POS terminal konfiguration.

Med hensyn til hardwarekonfigurationen af ​​kasseapparatet involverer det generelt tilpasningssystemet, ydeevne, hukommelsesplads, enhedsstørrelse, skærmydeevne af kasseapparatet, hvis der er et betalingsmodul med ansigtsscanning osv., som f.eks. produceret afMINJKODE.Et udvalg afPOS kasseapparaterhar stor hukommelsesplads, stabil applikationsydelse, følsom og enkel betjening.

3. Understøttet af POS-maskinesoftware.

Da POS-kasseapparater er hardwareenheder, er det meget vigtigt at vælge en kassesoftware, der passer til dig.Nogle har softwaresystemer selv, så overvej bare kompatibilitet, og nogle har ikke software og skal vide, om der er et konfigurationssoftwaresystem.

4. Vælg gode leverandører.

POS terminal bruges i lang tid, mange gange, og høj frekvens, hvilket kræver høj stabilitet af POS kasseapparater, og kan ikke ofte undgå at påvirke kasseapparatet.Men elektroniske produkter, der er ingen grund til ikke at være dårlige.Maskinvedligeholdelse og eftersalgsservice er særlig vigtig.Hvis vi køber i løs vægt, må vi hellere vælge kildeproducenten for alt i én POS-terminal.Ikke kun har vi et professionelt teknisk team til at løse forskellige problemer med den tilpassede løsning, men også kvalitetskontrollen og eftersalgsservicen er mere professionel.Selv hvis der er et kvalitetsproblem, er vedligeholdelsesapplikationen direkte i forbindelse med producenter hurtigere og rettidigt.

vi har en stor og tilfreds kundebase, såsom Walmart, Bank of China osv. MINJCODE's som enprofessionel stregkodescannerogleverandør af termoprintere,har troen på at udnytte vores stærke tekniske fordel og fremragende eftersalgsservice til at levere et komplet udvalg af systematiske løsninger til vores kunder over hele verden.

Leder du efter billig pris og POS-maskine af overlegen kvalitet til din virksomhed?

Kontakt os

Tlf.: +86 07523251993

E-mail : admin@minj.cn

Kontortilføjelse: Yong Jun Road, Zhongkai High-Tech District, Huizhou 516029, Kina.


Indlægstid: 22. november 2022