POS HARDWARE falegaosimea

tala fou

O a ni fa'amanuiaga ole fa'amauina POS fa'amau?E fa'apefea ona fa'aoga?

O tusi tupe tuai sa masani ona faʻaaoga e faʻamautu ai teugatupe pe a alu i fafo mo le 'aiga o le afiafi.E mafai ona aoina le tinoitupe i lalo o le tusi resitala.Ae ona o le toatele o tagata e o atu e aunoa ma se tinoitupe i le taimi nei, e le o aoga tele lenei tusi tupe, ma ua toatele tagata e o atu mo le taumafataga o le afiafi, aemaise lava i le taimi maualuga.Afai e faʻafeiloaʻi le toʻatele o tagata e manaʻomia ona faʻamautu tala, o le a matua tumu, e aʻafia ai le lelei o le aoina o tinoitupe ma afaina ai le 'ai o tagata faʻatau.O le mea lea, ua lauiloa nei e faʻaaogaPOS fa'amau.E tatau foi ona tatou vaʻai i lena mea, e te iloa poʻo le a le lelei o loʻo i ai i tusi resitala tupe a le POS?E te iloa fa'aogaina ?Sei ou faailoa atu ia te oe i lalo.

Le lelei o le faʻaogaina POS terminal:

1. Lalelei ma faigofie ona feaveai

E la'ititi ma matagofie foliga fa'amau POS, faigofie ona feavea'i, fa'agaioiina lima ma le fa'ailoga pepa fa'alava.I so'o se vaaiga tau fefa'ataua'iga e mafai ona fa'amalieina mana'oga o le totogiina o fefa'ataua'iga, alu i fafo e fa'aoga sea fa'atauga fa'atauga fa'amau POS e le mafai ona noatia i so'o se tapula'a.Pe a faatusatusa i le POS masani, e tatau ona faapipii i luga o meafaigaluega talafeagai e faaaoga, ae o le lima POS terminal e tuu saʻo i totonu o le ato ma e mafai ona faaaoga i soo se mea.

2. Lagolago le downloadina o talosaga

POS fa'amau lima e malepe i le mamanu o le POS fa'aleaganu'u, ma e sili atu ona malupuipuia ma lelei le fa'aoga lelei i tulaga o galuega.E mafai foi ona faʻamautinoa le saogalemu o fefaʻatauaiga i soʻo se taimi ma soʻo se mea, faʻafaigofie le totogiina o kata, ma puipuia lelei le saogalemu o faʻamatalaga fefaʻatauaiga.E mafai foi ona sii maia talosaga remotely e tusa ai ma manaoga faapitoa o le vaaiga faaaogaina.E mafai ona sili atu le faʻamautinoaina o galuega e pei o le downloadina o le parameter.O le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga uaea faʻapipiʻi e sili atu le televave i le faʻaogaina ma le faʻaogaina, ma e malosi le malosi o le faʻasalalauga faʻailo.E sa'o ona e mafai ona taʻalo le faʻaogaina o le POS i luga o uiga o loʻo i luga o le faʻaaogaina o le vai e faʻafetaui ai le faʻaogaina o vaaiga galue eseese o le a faʻalauiloaina atoatoa le talosaga.E sili atu ona faigofie le faʻagaioiga ma faʻaoga, ma sili atu ona malupuipuia faʻamaumauga faʻamaumauga i le totogiina o kata o le a sili atu ona saʻo e aloese ai mai faʻamatalaga sese.E mafai ona faʻaaogaina i soʻo se taimi ma soʻo se mea, lea e sili atu ona faigofie ma saoloto mai tapulaʻa ma faʻalavelave o vaaiga eseese.

Le faʻaogaina o le POS faʻapipiʻi lima:

1. O lo'o i ai se avanoa kata i le itu taumatau o lePOS fa'amau.O loʻo i ai se pupuni i le ogatotonu.O lo'o iai ki numera ma ki fa'amaonia i lalo.A faʻaaoga, tatala le ki o le mana - o le ki i le pito i luga agavale mama mumu.

2. E mafai ona fa'aogaina le POS i pepa fai aitalafu, pepa talatala ma pepa fa'asao.O le tasi o lo'o i ai se fa'ailoga maneta, o lo'o i ai se fa'ailoga maneta uliuli i le pito i tua, ma o lo'o i ai se pepa fa'ailoga i luga.

3. O le pepa fa'amaneta o lo'o i le itu taumatau o le POS terminal, pulumu le vaega o le fa'ailoga fa'amaneta mai le agavale aga'i i tua, ma fa'apipi'i le pepa fa'aulu i totonu o le avanoa o le kata i lalo.

4. A uma ona fufulu le kata, o le aofaʻi o lenei taumafa e mafai ona ulufale i luga o le lau, ona kiliki lea o le ki faʻamaonia.A maeʻa ona faʻamaonia e le tagata faʻatau e saʻo le aofaʻi o fefaʻatauaiga, e mafai ona tuʻuina le upu faʻamaonia, ma e mafai ona kiliki le ki faʻamaonia lanumeamata.

I lenei auala, o le lelei o le faʻaogaina POS terminal e matua manino lava.E mafai ona ave faatasi ma i latou.E faigofie tele mo tagata faatau e siaki pe a latou mananao e siaki, ma e mafai foi ona latou lagolagoina le lolomi pepa.

Faafesootai matou

Telefoni: +86 07523251993

E-mail : admin@minj.cn

Ofisa faaopoopo: Yong Jun Road, Zhongkai High-Tech District, Huizhou 516029, Saina.

Afai o e i totonu o pisinisi, atonu e te fiafia

Masini fa'ailoga lima

Fa'atau masini POS

POS meafaigaluega

Fautuaina Faitau


Taimi meli: Nov-22-2022