FAQ MINJCODE

 Jujur, yen sampeyan pisanan nemokake pabrikan utawa supplier hardware pos, mesthine sampeyan duwe pitakon.Dadi, maca lan sinau luwih akeh! 

Pitakonan Umum

Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal sing terus-terusan.Yen sampeyan pengin adol maneh nanging kanthi jumlah sing luwih cilik, disaranake sampeyan mriksa situs web kita.

Apa wektu timbal rata-rata?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.Wektu timbal dadi efektif nalika

(1) kita wis nampa simpenan, lan

(2) kita duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan.

Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu sampeyan, bukak syarat sampeyan karo adol sampeyan.Ing kabeh kasus kita bakal nyoba kanggo nampung kabutuhan.Ing sawetara kasus, kita bisa nindakake.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Apa garansi produk?

MINJCODE darmabakti kanggo nyediakake produk lan layanan sing paling larang regane kanthi kualitas paling dhuwur sing bakal nyukupi kepuasan pelanggan, garansi produk kita kira-kira 12 wulan saka kiriman biasane, sawetara model sing ditunjuk bisa duwe garansi 24 wulan.Kanggo pesenan massal, kita bisa nyedhiyakake sawetara suku cadang kanggo ndandani lokal.Lan sawise iku, sampeyan bisa bali bagean gagal kanggo reworks.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor sing berkualitas tinggi.Kita uga nggunakake pengepakan bahaya khusus kanggo barang mbebayani lan pangirim panyimpenan kadhemen sing divalidasi kanggo barang sing sensitif suhu.Kemasan khusus lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Apa alat komunikasi online sing sampeyan duwe?

Piranti komunikasi online perusahaan kita kalebu Tel, Email, Whatsapp, Messenger, Skype, LinkedIn, Facebook, WeChat lan QQ.

Pitakonan rega

Apa mekanisme rega sampeyan?

Rega kita bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan ngirim pitakon menyang kita.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Kanggo pesenan massal, sampeyan bisa mbayar kita kanthi nggunakake T / T, LC, Western Union, Escrow utawa liyane.Babagan urutan sampel, T / T, Western Union, Escrow, Paypal bisa ditampa.Layanan Escrow didhukung dening Alipay.com.

Saiki, sampeyan bisa mbayar nggunakake Moneybookers, Visa, MasterCard lan transfer bank.Sampeyan uga bisa mbayar nganggo kertu debit sing dipilih kalebu Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B lan Euro6000.

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo njupuk barang.Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang.Kanthi angkutan laut minangka solusi sing paling apik kanggo jumlah gedhe.

Tarif pengiriman sing tepat mung bisa diwenehake yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara.Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Pitakonan Teknologi Produk

Ing endi aku bisa ngundhuh driver printer?

1. Download SDK ing kategori didhukung.

2. Ngundhuh SDK ing kaca produk.

3. Kirimi email yen sampeyan ora duwe model sing dibutuhake.

Apa sampeyan duwe sertifikasi?

Perusahaan kita wis entuk ISO 9001: 2015, CE, ROHS, FCC, BIS, REACH, FDA, IP54Mangga hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa kategori spesifik produk?

Produk saiki kalebu Printer Thermal, Printer Barcode, Printer DOT Matrix, Scanner Barcode, Kolektor Data, Mesin POS, lan produk Periferal POS liyane, Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Ing endi manual persiyapan?

Mangga ngirim priksaan lan nyedhiyani gambar produk lan nomer seri.

Apa proses produksi sampeyan?

1. Departemen produksi nyetel rencana produksi nalika nampa pesenan produksi diutus ing pisanan.

2. Pawang materi menyang gudang njupuk bahan.

3. Siapke alat kerja sing cocog.

4. Sawise kabeh bahan siap, personel bengkel produksi wiwit ngasilake.

5. Personel kontrol kualitas bakal nindakake inspeksi kualitas sawise prodhuk final diprodhuksi, lan packaging bakal miwiti yen maringaken pengawasan.

6. Sawise kemasan, produk bakal mlebu ing gudang produk rampung.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Pasar endi sing cocog karo produk sampeyan?

Produk kita cocok kanggo supermarket, toko buku, bank, logistik lan transportasi, gudang, perawatan medis, hotel, industri sandhangan, lan sapiturute, lan cocok banget kanggo negara utawa wilayah ing donya.

Apa bedane produk sampeyan ing industri?

Produk kita netepi konsep riset lan pangembangan kualitas sing pertama lan dibedakake, lan nyukupi kabutuhan pelanggan miturut syarat karakteristik produk sing beda.

Apa sing kudu ditindakake yen printer rusak?

Yen print karakter garbled, priksa dhisik yen ana masalah karo setelan basa, yen basa iku ok, please send inquiry .

MJ3650 2S 2.4G SCANNER.CARA NGGANTI SETTING kanggo SCAN PUTIH 2D BAR KODE ING BACKGROUND BLACK?

Yen sampeyan pengin SCAN KODE BAR PUTIH 2D ing latar mburi ireng, sampeyan bisa mindhai:

download

kuwalik

Mangga scan barcode iki langsung.banjur scanner bakal disetel.

MASALAH ANGEL

If you have any questions which is still unclear or doubtful you are always welcome email us , we will reply accordingly. Please send us your questions to admin@minj.cn, we will reply you normally within 24 working hours.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita