POS HARDWARE
Pabrik scanner barcode
supplier printer termal
Pabrik Grosir All-in-One POS ing China

MINJCODE minangka perusahaan sing darmabakti kanggo nyedhiyakake scanner barcode lan solusi hardware POS liyane

Matur nuwun kanggo ngunjungi MINJCODE!We arePOS hardwarespesialis.We offer solusi peralatan kanggo tokoterminal POSlan restoran terminal POS ing prices-loropaken budget.Tujuane perusahaan kita yaiku nyedhiyakake layanan kanthi integritas lan rega sing padha, mula sampeyan bisa nggawe kesepakatan karo minjcode.com.Tertarik tuku hardware POS?Priksa Pandhuan Tuku Hardware POS.
Kita duwe pangerten lengkap babagan solusi hardware POS lan bakal menehi sampeyan periferal POS sing sampeyan butuhake kanggo nggawe keputusan tuku.Situs web kita kebak informasi migunani, kalebu pandhuan tuku sing jero,blogkiriman lan kaca kategori produk kanthi isi pendidikan lan deskripsi produk sing cocog.Piranti kasebut mbantu sampeyan luwih ngerti lan milih peralatan POS sing cocog kanggo sampeyan.Iki sing mbedakake kita saka situs liyane sing mung nawakake adol cepet tanpa bantuan.Pakar POS bisa nyedhiyakake hardware POS kayata spesialisPOS barcode scanner solusi, printer termal / labellanlaci awis.Ora mung menehi saran pakar, nanging uga menehi layanan pelanggan sing apik.

liyane >>

Profesi POS Hardware Vendor, Produsen, Pabrik, Ing China

Huizhou Minjie Technology Co., Ltddidegaké ing 2009, iku salah siji saka anjogprodusen hardware POS, pabrik-pabrik&panyedhiyaing China, nampa pesenan OEM, ODM.Kita duwe pengalaman sing sugih ing produksi & pangembangan riset kanggo macem-macemJenis hardware POS.Kita fokus ing teknologi canggih, langkah manufaktur sing ketat, lan sistem QC sing sampurna.

Perusahaan Kita Spesialisasi Ing Pengembangan, Pabrikan, Penjualan lan Layanan Produk Identifikasi Otomatis.Produk Utama KamiScanner Barcode Kabel Lan Nirkabel, Scanner Desktop Omnidirectional, Modul Mesin Scanning,Printer Label Barcode, Printer Resi Thermal, All-In-One POSlsp…

OEM / ODMkasedhiya, nggawe desain bebas kanggo Pos Hardware, utawa kothak werna.

Kustomisasi kasedhiya.

 

liyane >>

KENAPA PILIH MINJCODE

Minangka profesionalprodusen hardware poslan pabrik, posisi kita dadi teknisi, produksi, sawise-sales, tim R&D pelanggan, kanthi cepet lan profesional nyedhiyakake macem-macem solusi terminal pos kanggo ngatasi macem-macem masalah pembayaran sing ditemoni para pelanggan.Pelanggan kita mung kudu nindakake pakaryan sing apik ing adol hardware sistem pos, liyane kayata ngontrol biaya, desain & solusi mesin pos, lan sawise-sales, kita bakal mbantu para pelanggan ngatasi masalah kasebut supaya bisa nggedhekake keuntungan pelanggan.

Hubungi Tim Dhukungan Kita
  • Umume hardware sistem pos sing diprodhuksi ing taun 2011 nganti saiki isih bisa digunakake kanthi apik.Umur dawa bakal ngirit biaya luwih akeh kanggo panggantos.

    Umur paling dawa

    Umume hardware sistem pos sing diprodhuksi ing taun 2011 nganti saiki isih bisa digunakake kanthi apik.Umur dawa bakal ngirit biaya luwih akeh kanggo panggantos.

  • Umume hardware sistem pos, utamane terminal pos, mesin terminal pos, kabeh mesin pos, printer panrimo termal, lan scanner barcode luwih kompetitif ing rega tinimbang pemasok liyane.

    Rega Kompetitif

    Umume hardware sistem pos, utamane terminal pos, mesin terminal pos, kabeh mesin pos, printer panrimo termal, lan scanner barcode luwih kompetitif ing rega tinimbang pemasok liyane.

  • We nyedhiyani layanan pangiriman cepet.biasane kanggo hardware sistem pos normal, bisa dikirim ing 3 dina cepet.Kanggo jumlah gedhe, umume, yaiku 7-15 dina.

    Pangiriman Cepet

    We nyedhiyani layanan pangiriman cepet.biasane kanggo hardware sistem pos normal, bisa dikirim ing 3 dina cepet.Kanggo jumlah gedhe, umume, yaiku 7-15 dina.

  • 2years babar pisan paling, iku ok kanggo ngluwihi 5 kanggo 10years miturut syarat customer.

    Periode babar pisan dawa

    2years babar pisan paling, iku ok kanggo ngluwihi 5 kanggo 10years miturut syarat customer.

  • Kita tansah nyimpen inovasi ing hardware sistem pos miturut tren pasar.Ora apa-apa kanggo riset lan pangembangan adhedhasar ide lan saran sampeyan.

    R&D sing luwih kuwat

    Kita tansah nyimpen inovasi ing hardware sistem pos miturut tren pasar.Ora apa-apa kanggo riset lan pangembangan adhedhasar ide lan saran sampeyan.

Temokake Hardware Pos Tengen Kanggo Bisnis Sampeyan

MINJCODE duwe luwih saka sepuluh taun pengalaman nawakake lengkapPOS Hardwaresolusi kanggo pelanggan ritel lan restoran.Apa sampeyan kudu nyiyapake sistem POS lengkap saka ngeruk utawa sampeyan kudu nambah peripheral lan piranti lunak kanggo sistem dhasar, kita bisa mbantu golek solusi tengen.

  • Video-1
  • Video-2
  • Video-3
  • Video-4
  • Restoran 01

    Restoran

  • Bar / Klub wengi 02

    Bar / Klub wengi

  • Toko 03

    Toko

  • Sembako utawa Pasar 04

    Sembako utawa Pasar

  • Bisnis Layanan 05

    Bisnis Layanan

Priksa postingan blog hardware POS paling anyar!

Bagean blog Point of Sale (POS) kita nggawe sampeyan tetep paling anyarwarta hardware POS, kalebu tips lan saran penting babagan sistem POS restoran, sistem POS ritel lan POS seluler ing bagean blog Point of Sale (POS).Kiriman blog kita uga kalebu review lan dhasar babagan sing paling apikterminal POS kabeh-ing-sijilan periferal POS pelengkap kayata MINJCODE barcode scanner, resi / printer label lan laci awis, antarane produk terkenal liyane.Apa sampeyan kudu milih hardware POS sing pas kanggo bisnis sampeyan utawa sampeyan mung kepengin weruh kabar lan review peralatan POS paling anyar, disaranake sampeyan tetep ngetutake blog kanggo informasi sing luwih relevan.

Aplikasi Serbaguna saka Printer Resi POS 80mm

Printer termal ora diragukan - dikenal nalika nerangake piranti cetak.Kanthi teknologi pencetakan termal sing unik, dheweke nduwe papan sing penting ing macem-macem industri lan skenario.Ing artikel iki, kita bakal nerangake sawetara saka sudhut aplikasi 80mm POS ...
liyane >>

Kepiye cara milih printer termal pemotong otomatis?

Printer resi POS biasane nggunakake gulungan kertas sing terus-terusan.Sawise nyetak rampung, pemotong otomatis sing dibangun kanthi cepet trims kuitansi, supaya bisa kasedhiya kanggo pelanggan.Proses otomatis iki nawakake efisiensi sing luwih gedhe tinimbang nyuwek manual lan pro ...
liyane >>