2009 година

Нашата компанија е основана во Шенжен

2011 година

Се пресели во Хуижоу и ја основаше Huizhou Minjie Technology Co., Ltd.

2011 година

Успешно аплицирано за 4 патентни сертификати за изглед на скенер и 9 патентни сертификати за корисен модел

2016 година

Беше оценето како „High-tech Enterprise“ во провинцијата Гуангдонг, регистрирана трговска марка: „MINJCODE“.

2017 година

Партнерство со трговецот на мало Walmart

2018 година

Изложба во Индија во 2018 година

2020 година

Отворен е проценетиот добавувач.Станете одличен бизнис во индустријата на Меѓународната станица Али и дополнително проширете го бизнисот во странство.

2020 година

Во септември 2020 година, му беше доделена титулата „Грижачко претпријатие“

2021 година

MINJCODE во изложбата IEAE 04.2021 година

2022 година

Нашата иднина, ве покануваме да бидете сведоци!