Галерија на нашата фабрика

Галерија на нашата фабрика

врвни поз производители на хардвер

Фабрички информации

Нашата фабрика се наоѓа во Хуижу, Гуангдонг со површина од над 2.000 метри квадратни управувана од околу 50 работници.

Како напреден добавувач на ПОС хардвер, имаме тим за истражување и развој составен од 10 супериорни инженери ангажирани во дизајнот, примената и техничката поддршка на уредите за скенирање на баркодови.

Ги регистриравме нашите 13 патенти за изгледот и дизајнот на структурата на скенерите.

Обезбедуваме гаранција од 24 месеци, доживотна техничка поддршка и 1% бесплатни резервни единици за нашите производи за скенер на баркодови.

Нашиот месечен производствен капацитет е 35.000 единици, што гарантира брзо време на испорака на стоката.

https://www.minjcode.com/factory-tour/

Нашата компанија

Фабрика за хардвер ПОС 5

Нашата канцеларија

Фабрика за хардвер ПОС

Нашата производна линија

Опрема за производство

Нашата производна опрема

Опрема за производство

Нашата производна опрема

Фабрика за хардвер ПОС 3

Тест на производот

Тест за скенер за баркодови

Тест за стареење на производот

Фабрика за хардвер ПОС 6

Испорака