Фабрика POS HARDWARE

производ

Фиксен монтиран скенер за баркодови

Соскенери за баркод со фиксна монтажа, можете да користите моќно снимање податоци без раце за вашиот бизнис.Скенерот со фиксна монтажа се состои од мотор за скенирање, куќиште и кабел.

Фиксна монтажаСкенери за баркодовинудат скенирање со голема брзина и голем волумен на буквално секој баркод, на која било површина. Овие економични скенери можат да читаат баркодови прикажани на електронските екрани и оние отпечатени на етикети, без оглед на состојбата.Со мал отпечаток, овие скенери се оптимизирани за области со ограничен простор.

Без разлика дали барате скенер за баркодови за монтирање на ѕид или стационарен скенер за баркодови, го имаме токму она што ви треба.Тие лесно може да се прикачат на држачите за скенер за баркодови, закачени на врвот на бројачот, монтирани под бројач или вградени во киоск за да овозможат работа со скенирање без раце или автоматско скенирање.како што се автомати, библиотеки, малопродажни ПОС, итн.

СоMINJCODE'sпортфолио на скенери за баркодови со фиксна монтажа, клиентите можат да добијат решение за цела низа потреби за читање баркод.

Еве ја листата наскенери за баркод со фиксна монтажание обично нудиме: