POS HARDWARE
Pabrik scanner barkod
supplier printer termal
Pabrik Grosir All-in-One POS di Cina

MINJCODE mangrupikeun perusahaan anu dikhususkeun pikeun nyayogikeun panyeken barkod pangsaéna sareng solusi hardware POS anu sanés

Hatur nuhun pikeun ngadatangan MINJCODE!Kamihardware POSspesialis.Kami nawiskeun solusi alat pikeun ritelterminal POSjeung réstoran POS terminal kalawan harga ramah-anggaran.Tujuan perusahaan kami nyaéta pikeun nyayogikeun jasa kalayan integritas sareng harga anu adil, janten anjeun salawasna tiasa ngégél deal sareng minjcode.com.Kabetot mésér hardware POS?Pariksa kami POS Hardware Meuli Guide.
Kami gaduh pamahaman komprehensif ngeunaan solusi hardware POS kami sareng bakal nyayogikeun anjeun périferal POS anu anjeun peryogikeun pikeun nyandak kaputusan mésér.Situs wéb kami pinuh ku inpormasi anu mangpaat, kalebet pituduh mésér anu jero,blogtulisan na kaca kategori produk kalawan eusi atikan relevan sarta déskripsi produk.Alat ieu ngabantosan anjeun langkung ngartos sareng milih alat POS anu pas pikeun anjeun.Ieu anu ngabédakeun urang tina situs-situs sanés anu ngan ukur nawiskeun penjualan gancang tanpa bantosan.Ahli POS kami tiasa nyayogikeun anjeun hardware POS sapertos spesialisSolusi scanner barkod POS, printer termal / labéljeungdrawers tunai.Henteu ngan ukur kami nawiskeun naséhat ahli, tapi kami ogé nyayogikeun layanan palanggan anu saé.

deui >>

Profesi POS Hardware ngical paralatan, Produsén, Pabrik, Di Cina

Huizhou Minjie Téhnologi Co., Ltddiadegkeun dina 2009, mangrupa salah sahiji ngarahprodusén hardware POS, pabrik&suppliersdi Cina, narima pesenan OEM, ODM.Simkuring gaduh pangalaman euyeub dina produksi & ngembangkeun panalungtikan pikeun bédajenis hardware POS.Urang difokuskeun téhnologi canggih, hambalan manufaktur ketat, sarta sistem QC sampurna.

Pausahaan Kami Spésialisasi Dina Pangembangan, Pabrikan, Penjualan sareng Palayanan Produk Idéntifikasi Otomatis.Produk Utama Kami NyaetaKabel sareng Wireless Barcode Scanner, Omnidirectional Desktop Scanners, Nyeken Modul Mesin,Printer Barcode Label, Printer Resi Thermal, Sadaya-Dina-Hiji POSJsb…

OEM / ODMsadia, nyieun desain bebas pikeun Pos Hardware, atawa kotak warna.

Kustomisasi sayogi.

 

deui >>

Naha milih MINJCODE

Salaku profésionalprodusén hardware posjeung pabrik, positioning urang téh jadi customer urang teknis, produksi, sanggeus-jualan, tim R&D, gancang tur professionally nyadiakeun rupa solusi terminal pos pikeun ngajawab sagala rupa masalah pamayaran encountered ku konsumén.Konsumén kami ngan ukur kedah ngalakukeun padamelan anu saé dina penjualan hardware sistem pos, hal-hal sanés sapertos ngontrol biaya, desain & solusi mesin pos, sareng saatos penjualan, kami bakal ngabantosan para nasabah pikeun ngamaksimalkeun kauntungan palanggan.

Kontak Tim Rojongan Kami
  • Kalolobaan hardware sistem pos kami dihasilkeun dina 2011 nepi ka ayeuna masih jalan ogé.Umur panjang bakal ngahémat anjeun langkung seueur biaya pikeun ngagantian.

    Umur Pangpanjangna

    Kalolobaan hardware sistem pos kami dihasilkeun dina 2011 nepi ka ayeuna masih jalan ogé.Umur panjang bakal ngahémat anjeun langkung seueur biaya pikeun ngagantian.

  • Kaseueuran hardware sistem pos, khususna terminal pos, mesin terminal pos, sadayana dina hiji mesin pos, panyitak resi termal, sareng panyeken barkod langkung kompetitif dina harga tibatan supplier anu sanés.

    Harga kalapa

    Kaseueuran hardware sistem pos, khususna terminal pos, mesin terminal pos, sadayana dina hiji mesin pos, panyitak resi termal, sareng panyeken barkod langkung kompetitif dina harga tibatan supplier anu sanés.

  • Urang nyadiakeun layanan pangiriman gancang.lolobana pikeun hardware sistem pos normal, éta bisa dikirimkeun dina 3 poé gancang.Pikeun jumlah badag, umumna, éta 7-15days.

    Pangiriman Gancang

    Urang nyadiakeun layanan pangiriman gancang.lolobana pikeun hardware sistem pos normal, éta bisa dikirimkeun dina 3 poé gancang.Pikeun jumlah badag, umumna, éta 7-15days.

  • 2years jaminan sahenteuna, éta ok manjangkeun 5 mun 10years nurutkeun sarat customer urang.

    Mangsa jaminan panjang

    2years jaminan sahenteuna, éta ok manjangkeun 5 mun 10years nurutkeun sarat customer urang.

  • Kami salawasna ngajaga inovasi dina hardware sistem pos nurutkeun trend pasar.Henteu kunanaon pikeun panalungtikan sareng pamekaran dumasar kana ideu sareng saran anjeun.

    R&D leuwih kuat

    Kami salawasna ngajaga inovasi dina hardware sistem pos nurutkeun trend pasar.Henteu kunanaon pikeun panalungtikan sareng pamekaran dumasar kana ideu sareng saran anjeun.

Manggihan Hardware Pos Katuhu Pikeun Usaha Anjeun

MINJCODE gaduh langkung ti dasawarsa pangalaman nawiskeun lengkepPOS Hardwaresolusi pikeun konsumén ritel jeung réstoran urang.Naha anjeun kedah nyetél sistem POS lengkep ti mimiti atanapi anjeun kedah nambihan périferal sareng parangkat lunak kana sistem dasar anjeun, kami tiasa ngabantosan anjeun milarian solusi anu leres.

  • Video-1
  • Video-2
  • Video-3
  • Video-4
  • Réstoran 01

    Réstoran

  • bar / Klub wengi 02

    bar / Klub wengi

  • Écéran 03

    Écéran

  • Sembako atanapi Pasar 04

    Sembako atanapi Pasar

  • Usaha Jasa 05

    Usaha Jasa

Parios pos blog hardware POS panganyarna kami!

Bagian blog Point of Sale (POS) kami ngajaga anjeun énggal-énggal sareng anu pangahirnawarta hardware POS, kalebet tip sareng saran penting ngeunaan sistem POS réstoran, sistem POS ritel sareng POS seluler dina bagian blog Point of Sale (POS) kami.Tulisan blog urang ogé kalebet ulasan sareng dasar-dasar anu pangsaénasadaya-dina-hiji terminal POSsarta périferal POS pelengkap kayaning MINJCODE barcode scanner, resi / labél printer tur laci tunai, diantara produk berharga lianna.Naha anjeun kedah milih hardware POS anu pas pikeun bisnis anjeun atanapi anjeun ngan ukur resep nuturkeun warta sareng ulasan alat POS pang anyarna, kami ajak anjeun tetep di blog kami pikeun inpormasi anu langkung relevan.

Aplikasi Serbaguna Printer Resi POS 80mm

Printer termal teu diragukeun ogé - dipikanyaho ngeunaan alat percetakan.Kalayan téknologi percetakan termal anu unik, aranjeunna ngagaduhan tempat anu penting dina sagala rupa industri sareng skenario.Dina artikel ieu, urang bakal ngajelaskeun rupa-rupa aplikasi 80mm POS ...
deui >>

Kumaha carana milih hiji printer termal cutter otomatis?

Printer resi POS ilaharna ngagunakeun gulungan kontinyu kertas.Sakali percetakan réngsé, cutter otomatis diwangun-di gancang motong resi, sahingga langsung sadia pikeun pamakéan customer.Prosés otomatis ieu nawiskeun efisiensi anu langkung ageung tibatan tearing manual sareng pro ...
deui >>