Skaneri i barkodit 1D

Skaneri i barkodit 1D përdoret gjerësisht në shitje me pakicë, logjistikë, magazinim, linja prodhimi dhe industri mjekësore.Ai mund të lexojë shpejt dhe me saktësi barkodet e produkteve, barkodet e aksioneve, numrat e korrierëve dhe më shumë, duke përmirësuar efikasitetin dhe duke reduktuar gabimet manuale.

 

Video e fabrikës MINJCODE

Ne jemi një prodhues profesional i përkushtuarduke prodhuar skanerë 1D me cilësi të lartë.Produktet tona mbulojnëSkanera me barkod 1Dtë llojeve dhe specifikimeve të ndryshme.Nëse nevojat tuaja janë për industrinë e shitjes me pakicë, mjekësore, magazinimi apo logjistike, ne mund t'ju ofrojmë zgjidhjen perfekte.

Përveç kësaj, teknikët profesionistë në ekipin tonë i kushtojnë vëmendje të madhe performancës së skanerit, dhe vazhdimisht përmirësojnë dhe inovojnë për të përmbushur nevojat në ndryshim të klientëve.Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbimin dhe mbështetjen më të mirë për të siguruar që çdo klient të ketë përvojën më të mirë të mundshme.

Takohem meOEM & ODMurdhërat

Dorëzimi i shpejtë, MOQ 1 njësi e pranueshme

12-36 muaj garanci, 100%cilësisëinspektim, RMA≤1%

Ndërmarrje e teknologjisë së lartë, dhjetëra patenta për dizajn dhe dobi

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Skanues i personalizuar i barkodit 1d

ASkanues barkodi 1Dështë një pajisje që lexon dhe interpreton barkodet lineare.Këto barkode përbëhen nga një seri shiritash dhe hapësirash me gjerësi të ndryshme që përfaqësojnë të dhëna numerike ose alfanumerike.Skanerët përdorin burime drite dhe sensorë për të lexuar barkodet dhe për të kthyer informacionin në një format dixhital që mund të përpunohet nga një kompjuter ose pajisje tjetër.Skanerët 1D të barkodit përdoren zakonisht në industrinë e shitjes me pakicë, prodhimit dhe logjistikës për të lexuar shpejt dhe saktë informacionin e produktit dhe për të gjurmuar inventarin.Ato përdoren gjithashtu në mjediset e kujdesit shëndetësor për të skanuar informacionin e pacientit dhe për të gjurmuar shpërndarjen e ilaçeve. Të tilla si:MINJKODIMJ2808,MJ2808AT,MJ2810,MJ2840,MJ2816etj.

Skaneri i barkodit me sensor automatik

Skaneri ynë i barkodit është bërë nga plastika ABS me cilësi të lartë: mbështetëse fleksibël e rregullueshme për skanim pa duar, dizajn ergonomik, ndjesi komode për t'u kapur. Furnizuesi i skanerit të barkodit USB, detaje më të plota rrethSkaneri i barkodit 1D me sensor automatikFurnizuesit OEM ose prodhuesi në Kinë.

Skanues barkodi bluetooth 1D

Të gjitha tonaLexuesi i barkodit 1d Bluetoothjanë me porosi dhe me shumicë, Pamja dhe struktura mund të dizajnohen sipas kërkesave tuaja, Dizenjuesi ynë do të marrë parasysh gjithashtu sipas aplikimit praktik dhe do t'ju ofrojë këshillat më të mira dhe profesionale.

Skanues i barkodit CCD 1D 2.4G

Të gjitha tonaPistoleta e skanerit të barkodit CCD 2.4Gjanë me porosi dhe me shumicë, pamja dhe struktura mund të dizajnohen sipas kërkesave tuaja, projektuesi ynë do të marrë parasysh gjithashtu sipas aplikimit praktik dheju japin këshillat më të mira dhe profesionale. 

Skaner barkodi me tela 1D CCD

Të gjitha tonaSkaneri i barkodit CCDjanë me porosi dhe me shumicë, Pamja dhe struktura mund të dizajnohen sipas kërkesave tuaja, Dizenjuesi ynë do të marrë parasysh gjithashtu sipas aplikimit praktik dhe do t'ju ofrojë këshillat më të mira dhe profesionale.

Skaner barkodi me tela 1D me lazer

Të gjitha tonaSkaner lazer me barkod 1djanë me porosi dhe me shumicë, Pamja dhe struktura mund të dizajnohen sipas kërkesave tuaja, Dizenjuesi ynë do të marrë parasysh gjithashtu sipas aplikimit praktik dhe do t'ju ofrojë këshillat më të mira dhe profesionale.Pra, ne kemi MOQ për çdo artikull, të paktën 500 copë për LOGO.

Nëse keni ndonjë interes ose pyetje gjatë zgjedhjes ose përdorimit të ndonjë skaneri barkodi, ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë dërgoni kërkesën tuaj në postën tonë zyrtare(admin@minj.cn)direkt!MINJKODI është e përkushtuar për kërkimin dhe zhvillimin e teknologjisë së skanerit të barkodit dhe pajisjeve të aplikimit, kompania jonë ka 14 vjet përvojë në industri në fushat profesionale dhe është njohur shumë nga shumica e klientëve!

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Shqyrtime të skanerit të barkodit 1D

Lubinda Akamandisa nga Zambia:Komunikimi i mirë, dërgohet në kohë dhe cilësia e produktit është e mirë.Unë rekomandoj furnizuesin

Amy borë nga Greqia:furnizues shumë i mirë që është i mirë në komunikim dhe dërgon në kohë

Pierluigi Di Sabatino nga Italia: shitësi i produkteve profesionale mori shërbim të shkëlqyeshëm

Atul Gauswami nga India:Angazhimi i furnizuesit është i plotë në një kohë dhe i është afruar shumë mirë klientit. cilësia është vërtet e mirë. Unë e vlerësoj punën e ekipit

Jijo Keplar nga Emiratet e Bashkuara Arabe:Produkt i shkëlqyeshëm dhe një vend ku plotësohen kërkesat e klientit.

këndi Nicole nga Mbretëria e Bashkuar:Ky është një udhëtim i mirë blerjeje, kam marrë atë që kam skaduar.Kjo është ajo.Klientët e mi japin të gjitha reagimet "A", duke menduar se do të porosisja përsëri në të ardhmen e afërt.

Prodhuesit e skanerit të barkodit 1D: Si të zgjidhni produktin e profesionit

1D lexuesit e barkoditështë një pajisje e aftë për të lexuar barkodet 1d, të cilat mund të përdoren gjerësisht në industritë e shitjes me pakicë, logjistikës, mjekësore, prodhuese dhe industri të tjera.Kërkesa në rritje e tregut përSkanues barkodi 1Dka rezultuar në shfaqjen e shumë markave dhe modeleve të ndryshme.Pra, si konsumatorë, si duhet të zgjedhimprofesioni skaner barkodi 1D?

Kur zgjedhim një skaner barkodi 1D, duhet të marrim parasysh aspektet e mëposhtme:

Performanca e skanimit: Ky është një nga faktorët më të rëndësishëm që përcakton nëse një skaner mund të lexojë barkode të llojeve dhe cilësive të ndryshme shpejt dhe saktë.Ne duhet të zgjedhim teknologjinë e duhur të skanimit (të tilla si imazhet me laser, ccd ose 2d), rezolucionin, thellësinë dhe gjerësinë dhe parametra të tjerë sipas skenarëve dhe nevojave tona të përdorimit.

Dore: Ky është një tjetër faktor i rëndësishëm që ndikon në transportueshmërinë dhe komoditetin e skanerit.Ne duhet të zgjedhim metodën e duhur të dorës (si p.sh. me dorë, automatike) sipas zakoneve dhe frekuencës sonë të funksionimit.

Lloji i ndërfaqes:Ky është një faktor që ndikon në komunikimin dhe transferimin e të dhënave ndërmjet skanerit dhe pajisjeve të tjera si kompjuterët,printeraose terminale celulare.Duhet të zgjedhim të përshtatshmenlloji i ndërfaqes(si USB, RS232, Bluetooth ose LAN me valë) sipas mjedisit të sistemit dhe kushteve të rrjetit.

Qëndrueshmëria:Ky është një faktor që ndikon në jetëgjatësinë dhe koston e mirëmbajtjes sëskaner.Ne duhet të zgjedhim produkte me kohë të mjaftueshme të papërshkueshme nga uji, pluhuri, rezistente ndaj rënies dhe garancisë sipas mjedisit dhe kushteve tona të punës.

Për të zgjedhur skanerin më të mirë të barkodit 1D për nevojat tuaja, duhet të keni parasysh disa faktorë si:

Lloji i barkodit që dëshironi të skanoni: Skanuesit e barkodit 1D mund të skanojnë vetëm barkodet 1D, siç janë kodet UPC.Nëse keni nevojë të skanoni barkodet 2D, të tilla si kodet QR, do t'ju duhet njëSkaner 2D i barkodit.

Mënyra e lidhjes:Skanera 1Dmund të jetë me kabllo ose pa tela.Skanerët me kabllo janë më të lirë dhe më të besueshëm, por ata kufizojnë lëvizshmërinë tuaj dhe kërkojnë një burim energjie afër.Skanerët pa tela janë më fleksibël dhe më të përshtatshëm, por kanë nevojë për bateri dhe lidhje me valë.

Teknologjia e skanimit:Skanera barkodi 1Dmund të përdorë teknologji lazer ose imazherie për të kapur barkodet.Skanera lazerjanë më të shpejta dhe më të sakta, por kanë një shtrirje dhe kënd të kufizuar.Skanerët e imazhit janë më të gjithanshëm dhe më të qëndrueshëm, por ata konsumojnë më shumë energji dhe mund të kenë rezolucion më të ulët.

Test

Lloje të ndryshme të skanerit të barkodit

Skaner 1D i barkodit CCD dhe skaner lazer

CCDarmë skanimimiraton burimin e dritës LED, i cili mbështetet në elemente fotosensitive CCD ose CMOS dhe më pas konverton sinjalet fotoelektrike.Tëarmë skanimi me lazerndriçon një pikë lazeri nga pajisja e brendshme lazer dhe pika lazer shndërrohet në një rreze drite lazeri në barkod nga lëkundjet e motorit të dridhjeve, i cili më pas deshifrohet në një sinjal dixhital nga AD.Për shkak se lazeri mbështetet në motorin e dridhjeve për të krijuar një linjë lazeri, ai dëmtohet më lehtë në procesin e përdorimit dhe performanca e tij kundër rënies shpesh nuk është aq e mirë sa ajo e dritës së kuqe dhe shpejtësia e njohjes nuk është aq e shpejtë. si ajo e dritës së kuqe.

Dallimi midis skanerit 1D dhe skanerit 2D

Dallimi midis tyre qëndron në llojet e ndryshme të leximit të barkodeve: skaneri i barkodit 1d mund të skanojë vetëm barkodet 1D, por jo barkodet 2D;Skaneri 2d i barkodit mund t'i skanojë të dyja1D dhe2D barkode. 2D arma e skanimit është përgjithësisht më e shtrenjtë se1D armë skanimi.Në disa raste të veçanta, jo të gjitha armët e skanimit 2d janë të përshtatshme, si p.sh. skanimi i kodit 2d në ekranin e telefonit celular ose i gdhendur në metal.

SI MUND TË NDIHMOJNË ZGJIDHJET E BARKODEVE NË INDUSTRINË PRODHIMTARE

1. Kodimi i të dhënave:

Barkodet 1Dpërbëhet nga vija dhe hapësira paralele, me të dhëna të koduara përmes gjerësisë së linjës dhe hapësirës.Ata kanë kapacitet të kufizuar të dhënash, zakonisht ruajnë vetëm informacionin bazë të tekstit (p.sh. numrat e produkteve, çmimet).

Barkodet 2D përdorin matrica ose pika për të koduar të dhënat, duke u mundësuar atyre të ruajnë shumë më shumë informacion, duke përfshirë tekstin, imazhet dhe hiperlidhjet.Dendësia e tyre më e lartë e të dhënave lejon ruajtjen e qindra karaktereve ose më shumë.

2. Njohja e të dhënave:

Njohja e barkodit 1D mbështetet në gjerësinë dhe hapësirën e linjës, duke kërkuar një burim të drejtpërdrejtë drite dhe saktësi të lartë njohjeje.

Njohja 2D e barkodit analizon të gjithë modelin e koduar, duke lejuar njohjen nga kamerat, skanerët dhe skanimin me kënd.

3. Skenarët e aplikimit:

Barkodet 1D përdoren kryesisht për kodimin dhe gjurmimin në paketimin e produktit, si për shembull në industrinë e shitjes me pakicë.

Barkodet 2D, me shkathtësinë e tyre dhe kapacitetin e lartë të të dhënave, përdoren gjerësisht në biletat, pagesat me celular, kartat e identitetit, pagesat me kod QR dhe si një metodë e shpejtë skanimi për lidhjet e aplikacioneve celulare.

Puna me Ne: Një fllad!

1. Kërkoni komunikim:

Konsumatorët dhe prodhuesit për të komunikuar nevojat e tyre, duke përfshirë funksionalitetin, performancën, ngjyrën, dizajnin e logos, etj.

2. Marrja e mostrave:

Prodhuesi bën një makinë mostër sipas nevojave të klientit dhe klienti konfirmon nëse i plotëson kërkesat.

3. Prodhimi i personalizuar:

Konfirmoni që kampioni i plotëson kërkesat dhe prodhuesi fillon të prodhojë skaner me barkod.

 

4. Inspektimi i cilësisë:

Pas përfundimit të prodhimit, prodhuesi do të kontrollojë cilësinë e skanerit të barkodit për t'u siguruar që ai plotëson kërkesat e klientit.

5. Paketimi i transportit:

Sipas kërkesave të klientëve për paketim, zgjidhni rrugën optimale të transportit.

6. Shërbimi pas shitjes:

Ne do të përgjigjemi brenda 24 orëve nëse shfaqet ndonjë problem gjatë përdorimit të klientit.

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

FAQ

Si funksionon skaneri i barkodit 1D?

Skanerët e barkodit 1D përdorin lazer ose LED për të emetuar dritë që reflektohet nga barkodi dhe më pas zbulohet nga komponentë të ndjeshëm ndaj dritës.Gjerësia dhe hapësira e linjave shndërrohen në informacion dixhital që një kompjuter mund të lexojë dhe interpretojë.

A ka ndonjë ndryshim midis skanerëve 1D me montim fiks dhe atij të dorës?

Skanerët 1D të dorës janë projektuar të jenë të lëvizshëm dhe të përdorur në një sërë vendndodhjesh, ndërsa skanerët 1D të palëvizshëm zakonisht montohen në një sipërfaqe dhe përdoren në një vend fiks, si p.sh. një arkë në një dyqan.

A mund të lexojnë skanuesit e barkodit 1D kodet QR ose kode të tjera 2D?

Jo, skanerët 1D nuk mund të lexojnë kodet 2D, siç janë kodet QR.Vetëm një lloj specifik skaneri i quajtur skaner 2D mund t'i lexojë këto kode.

A mund të lidhet skaneri 1D me një kompjuter ose pajisje të tjera?

Po, shumica e skanerëve 1D mund të lidhen me një kompjuter ose pajisje tjetër nëpërmjet USB-së ose me valë.

Sa është çmimi i skanerit të barkodit MINJCODE 1D?

Kostoja e një skaneri të barkodit 1D ndryshon sipas modelit dhe veçorive, por zakonisht varion nga 15 deri në 30 dollarë ose më shumë.

Cili është avantazhi i skanuesit të barkodit lazer?

Në përgjithësi,skaner lazerjanë më të mirë në leximin në distanca më shumë se dy këmbë, krahasuar me lexuesit e tjerë të barkodit që nuk janë aq të mirë në të.Ata janë gjithashtu përgjithësisht më të mirë në situata me dritë të ulët.Në përgjithësi, skanerët lazer mund të lexojnë barkodet lineare në mënyrë më efikase sesa imazherët 2D.

A është në dispozicion OEM ose ODM?

Po. Ne jemi direkt fabrika. Ne mund ta bëjmë atë si kërkesën tuaj.

A mundet një skaner 1D i barkodit të lexojë barkodet nga çdo kënd?

Skanuesit e barkodit 1D zakonisht duhet të skanojnë barkodet në një vertikalekëndipër të siguruar që rreshtat dhe boshllëqet në barkod të lexohen me saktësi.Ndërsa disa skanerë të avancuar mund të jenë në gjendje të lexojnë barkodet nga kënde të ndryshme deri në një farë mase, në përgjithësi është më mirë të skanoni në një kënd vertikal.Nëse këndi i skanimit është shumë i fikur, mund të rezultojë në skanime të pasakta ose të dështuara.

A mund të lidhet një skaner barkodi 1D me një kompjuter ose sistem POS?

 

Po, skanuesit e barkodit 1D mund të lidhen me një kompjuter ose sistem POS nëpërmjet USB-së, Bluetooth-it ose portës serike, në varësi të modelit.

 

Cili është ndryshimi midis një skaneri të barkodit me lazer 1D dhe CCD?

Skanerët CCD përdorin një sensor imazhi për të kapur barkodin, ndërsa skanerët lazer përdorin një rreze lazer për të lexuar barkodin.CCD/Skaner lazerteknologjitë kanë avantazhet dhe kufizimet e veta.

Çfarë lloje barkodesh mund të lexojë një skaner 1D?

 

Një skanues i barkodit 1D mund të lexojë barkodet standarde lineare si UPC, EAN dhe Kodi 128.

Pas sherbimit te shitjes

Mbështetja e klientit:Sistemi ynë i mbështetjes së klientit siguron ndihmë të vazhdueshme për të gjitha nevojat tuaja.Ekipi ynë i përkushtuar është i disponueshëm 24/7 përmes telefonit, bisedës në internet ose emailit për të adresuar çdo shqetësim menjëherë dhe në mënyrë efektive.

Mbulimi i garancisë:Ne qëndrojmë pranë një politike gjithëpërfshirëse garancie të përshtatur për produkte të ndryshme, duke ofruar periudha dhe kushte të ndryshme.Angazhimi ynë shtrihet në riparimin ose zëvendësimin e çdo produkti me defekt brenda kohëzgjatjes së garancisë së specifikuar, duke mbrojtur të drejtat dhe kënaqësinë e klientëve tanë.

Ekspertiza Teknike:Mbështetur nga një ekip profesionistësh me përvojë, shërbimi ynë i mbështetjes teknike ofron ndihmë të gjerë, duke përfshirë udhëzues instalimi, sesione trajnimi të specializuara dhe zgjidhje për zgjidhjen e problemeve, duke siguruar një përvojë të qetë me produktet tona.

Hardware POS për çdo biznes

Ne jemi këtu sa herë që keni nevojë për t'ju ndihmuar të bëni zgjedhjet më të mira për biznesin tuaj.

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni