Galeria e Fabrikës sonë

Galeria e Fabrikës sonë

prodhuesit kryesorë të pajisjeve pos

Informacioni i fabrikës

Fabrika jonë ndodhet në Huizhou, Guangdong me një sipërfaqe prej mbi 2000 metrash katrorë e drejtuar nga rreth 50 punëtorë.

Si një furnizues i avancuar i pajisjeve pos, ne kemi një ekip R&D të përbërë nga 10 inxhinierë superiorë të angazhuar në projektimin, aplikimin dhe mbështetjen teknike të pajisjeve të skanimit të barkodit.

Ne kemi regjistruar 13 patentat tona për dizajnin e pamjes dhe strukturës së skanerëve.

Ne ofrojmë 24 muaj garanci, mbështetje teknike gjatë gjithë jetës dhe 1% njësi rezervë falas për produktet tona të skanerit të barkodit.

Kapaciteti ynë mujor i prodhimit është 35,000 njësi, të cilat garantojnë kohë të shpejtë të prodhimit të mallrave.

https://www.minjcode.com/factory-tour/

Kompania jone

Fabrika e pajisjeve POS 5

Zyra jonë

Fabrika e pajisjeve POS

Linja jonë e prodhimit

Pajisjet e prodhimit

Pajisjet tona të prodhimit

Pajisjet e prodhimit

Pajisjet tona të prodhimit

Fabrika e pajisjeve POS 3

Testi i produktit

Testi i skanerit të barkodit

Testi i plakjes së produktit

Fabrika e pajisjeve POS 6

Dorëzimi