1D CCD Barcode scanner borongan

1D CCD Barcode Scanner nyaéta scanner anu ngagunakeun sensor Charged Coupled Device (CCD) pikeun maca barkod.Éta cocog pikeun maca barcode 1D.Jenis scanner ieu ilaharna ngagunakeun sumber cahaya katempo atawa lampu infra red pikeun nyaangan barkod, lajeng ngagunakeun sensor CCD pikeun moto jeung decode gambar barkod.Kauntungannana scanner barkod CCD 1D leuwih scanner sejenna nyaeta aranjeunna cocog pikeun barkod basajan, relatif murah tur mindeng dipaké dina lingkungan kayaning ritel jeung manajemén inventory.Sanajan kitu, eta kudu dicatet yén 1D scanner barkod CCD mibanda kamampuhan kawates pikeun ngakuan barcodes ngawangun irregularly, ruksak atawa kabur sarta henteu cocog pikeun pamakéan di lingkungan kompléks.

video pabrik MINJCODE

Kami produsén profésional dedicated kangahasilkeun scanner CCD 1D kualitas luhur.Produk kami nutupan scanner 1D tina sababaraha jinis sareng spésifikasi.Naha kabutuhan anjeun pikeun industri ritel, médis, gudang atanapi logistik, kami tiasa nyayogikeun anjeun solusi anu sampurna.

Sajaba ti éta, teknisi profésional di tim kami nengetan hébat kana kinerja scanner, sarta terus ningkatkeun tur innovate pikeun minuhan kabutuhan konsumén robah.Kami komitmen ka nyadiakeun layanan pangalusna sarta rojongan pikeun mastikeun yén unggal customer boga pangalaman pangalusna mungkin.

Papanggih jeungOEM & ODMpesenan

pangiriman gancang, MOQ 1 unit ditarima

12-36 bulan jaminan, 100%kualitaspamariksaan, RMA≤1%

Perusahaan téknologi luhur, belasan patén-patén pikeun desain sareng utilitas

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Rekomendasi scanner barkod 1D CCD

Simplify barcode scanning kalawan kami1D scanner CCD.Téknologi anu kuat nyeken barkod gancang sareng akurat, ngahémat waktos sareng nyederhanakeun operasi anjeun.Sapertos:MJ2816,MJ2840jsb.

Upami anjeun gaduh minat atanapi patarosan nalika milih atanapi nganggo scanner barcode, mangga Klik tautan di handap ieu kirimkeun patarosan anjeun ka surat resmi kami.(admin@minj.cn)langsung!MINJCODE komitmen kana panalungtikan sareng pamekaran téknologi scanner barcode sareng alat aplikasi, perusahaan kami gaduh 14 taun pangalaman industri dina widang profésional, sareng parantos diakui ku seuseueurna konsumén!

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

CCD 1d barkod scanner Harita

Lubinda Akamandisa ti Zambia:Komunikasi anu saé, kapal dina waktosna sareng kualitas produk saé.Abdi nyarankeun supplier

Amy salju ti Yunani: supplier pohara alus anu alus dina komunikasi jeung kapal on waktos

Pierluigi Di Sabatino ti Italia: Penjual produk profésional nampi jasa anu saé

Atul Gauswami ti India:Komitmen supplier anjeunna pinuh dina waktosna sareng saé pisan dideukeutan ka palanggan .kualitas saé saé .abdi ngahargaan karya tim

Jijo Keplar ti Uni Émirat Arab: Produk hébat sarta tempat dimana sarat customer geus réngsé.

sudut Nicole ti Britania Raya: Ieu perjalanan purchasing alus, Kuring meunang naon atuh kadaluwarsa.Nu eta.Klién kuring masihan sadaya eupan balik "A", panginten kuring bakal mesen deui dina waktos anu caket.

Rojongan Palanggan sarta Services

A. Konsultasi Pra-Penjualan Kami nawiskeun jasa konsultasi produk komprehensif pikeun ngabantosan para nasabah langkung ngartos produk sareng jasa kami.Jasa konsultasi pra-penjualan kami kalebet ieu di handap

1. bubuka produk: ngawanohkeun produk urang jeung skenario pamakéan maranéhna;

2. rojongan teknis: nyadiakeun solusi teknis na nasihat;

3. cutatan: nyadiakeun cutatan lengkep;

4.Samples: nyadiakeun sampel pikeun konsumén pikeun nguji sarta pariksa;

5.Other: nyadiakeun jasa konsultan pre-jualan pribadi nurutkeun pangabutuh husus konsumén urang.

B. Saatos-Penjualan Service Urang nyadiakeun layanan sanggeus-jualan komprehensif pikeun mastikeun yén konsumén urang nampi rojongan teknis na jasa luyu lamun ngagunakeun produk urang.jasa sanggeus-jualan kami ngawengku aspék handap:

1. Pangrojong Téknis: kami nyayogikeun pangrojong téknis jauh atanapi dina situs pikeun masalah anu dilaporkeun ku konsumén urang;

jasa 2.Warranty: kami nyadiakeun konsumén jeung layanan jaminan 1-2 taun;

jasa 3.Maintenance: kami nyadiakeun perbaikan, ngagantian atawa balik jasa pikeun produk jeung masalah kualitas;

Urangrojongan customer sarta tim layanandiwangun ku grup insinyur ngalaman tur kacida profésional anu bisa ngajawab masalah gancang tur éféktif sarta nyadiakeun layanan pangalusna mungkin ka konsumén urang.

Patarosan anu sering ditaroskeun?

Naon scanner barkod CCD?

Scanner CCD (Robah Alat Gandeng) ngagunakeun sumber lampu caah dioda pemancar cahaya pikeun nyaangan sakabéh kodeu bar, lajeng peta lambang barcode kana susunan detektor diwangun ku dioda photoelectric ngaliwatan eunteung pesawat na grating, ngalengkepan konversi photoelectric. ku detektor, lajeng sistem sirkuit ngumpulkeun sinyal ti unggal dioda photoelectric dina Asép Sunandar Sunarya detektor dina gilirannana pikeun ngaidentipikasi lambang barcode tur ngalengkepan scanning nu.

Naon kauntungan tina scanner barkod CCD 1D?

Salah sahiji kaunggulan utama ngagunakeun scanner barkod CCD 1D nyaéta laju sareng akurasi anu tiasa maca barkod.Éta ogé langkung mirah sareng tahan langkung lami tibatan jinis anu sanésscanner barkod.

Naon watesan scanner barkod 1D CCD?

scanner barkod CCD 1D bisa jadi teu cocog pikeun maca tipe séjén barkod, kayaning barkod 2D atawa kode QR.Éta ogé henteu cocog pikeun nyeken dina jarak anu jauh atanapi dina kondisi cahaya remen.

Naha scanner barkod 1D CCD tiasa nyambung ka komputer atanapi alat sélulér?

Leres, scanner barkod 1D CCD tiasa dihubungkeun ka komputer atanapi alat sélulér ngalangkungan USB, Bluetooth atanapi sambungan nirkabel anu sanés.

Industri mana anu biasa nganggo scanner barkod 1D CCD?

Industri sapertos ritel, kasehatan, manufaktur sareng logistik sering nganggo scanner barkod 1D CCD pikeun manajemén inventaris, nyukcruk sareng manajemén ranté suplai.

Kumaha scanner barkod 1D CCD dibandingkeun sareng scanner barkod 2D?

scanner barkod CCD 1D ngan bisa maca barkod 1D, sedengkeunscanner barkod 2Dbisa maca 1D, barkod 2D jeung kode layar.Panyeken barkod 2D biasana langkung mahal sareng tiasa ngabutuhkeun kakuatan ngolah langkung seueur.

Skenario pikeun scanner barkod CCD 1D

The CCDscanner barkod 1Dcocog pikeun rupa-rupa skenario kaasup ritel supermarket, logistik jeung gudang, sarta jasa dahareun.Di handap ieu sababaraha déskripsi husus ngeunaan skenario lumaku:

1. Supermarket Retail: Dina supermarket ritel, anu scanner barkod CCD bisa dipaké pikeun gancang nyeken barkod produk pikeun harga na stock enquiries.ThescannerGampang dianggo sareng idéal pikeun lingkungan ritel volume tinggi.

2. Logistik sareng pergudangan: Dina logistik sareng pergudangan, scanner barkod CCD 1D biasana dianggo pikeun nyeken barkod kotak atanapi barang pikeun gancang nangtukeun asal sareng tujuan barang pikeun mastikeun aliran lancar tina ranté suplai logistik.

3. Jasa dahareun: Dina widang jasa dahareun, barcode dina ménu biasana discan ku1D scanner barkod CCDpikeun ngawujudkeun pesenan nirkabel sareng fungsi pamayaran sareng ningkatkeun efisiensi jasa sareng kapuasan pelanggan.

Gemblengna, nu1D scanner barkod CCDmangrupikeun alat panyeken anu gampang dianggo, ekonomis sareng tiasa dianggo sacara lega anu tiasa maénkeun peran penting dina sagala rupa industri sareng lingkungan kerja.

aplikasi

Gawé sareng Kami: A Breeze!

1. Komunikasi paménta:

Konsumén jeung pabrik pikeun komunikasi kaperluan maranéhanana, kaasup fungsionalitas, kinerja, warna, desain logo, jsb.

2. Nyieun sampel:

Pabrikan ngadamel mesin sampel numutkeun kabutuhan palanggan, sareng palanggan mastikeun naha éta nyumponan sarat.

3. Produksi ngaropéa:

Pastikeun yén sampel nyumponan sarat sareng produsén mimiti ngahasilkeun scanner barkod.

 

4. inspeksi kualitas:

Saatos produksi réngsé, produsén bakal pariksa kualitas barcode scanner pikeun mastikeun yén éta meets sarat customer urang.

5. Pangiriman bungkusan:

Numutkeun sarat palanggan pikeun bungkusan, pilih jalur angkutan anu optimal.

6. jasa saatos-jualan:

Kami bakal ngabales dina 24 jam upami aya masalah nalika pamakean palanggan.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Peple ogé nanya?

Jenis barkod naon anu tiasa dibaca ku scanner barkod 1D CCD?

Scanner barcode 1D CCD tiasa maca seueur jinis barkod 1D sapertos UPC, EAN, Code 39, Code 128,MSIsareng Interleaved 2 ti 5.

Kumaha carana abdi tiasa troubleshoot lamun 1D CCD scanner barkod abdi teu jalan leres?

Mangga tingal manual pamaké scanner anjeun pikeun tips ngungkulan.Lamun masalah persists, mangga ngahubungan rojongan customer produsén urang pikeun pitulung salajengna.

Naon bédana antara scanner barkod 1D CCD sareng scanner barkod laser?

A scanner barkod CCD 1D ngagunakeun sensor CCD pikeun newak informasi barkod, bari ascanner barkod laserngagunakeun sinar laser pikeun maca barkod.scanner CCD ilaharna leuwih laun ti scanner laser, tapi leuwih akurat tur dipercaya.

Naon asesoris umum pikeun scanner barkod CCD 1D?

Asesoris umum pikeun scanner barkod 1D CCD ngawengku kurung, kabel jeung panutup pelindung: Asesoris umum pikeun scanner barkod CCD 1D ngawengku manual tur kabel.

Naon rentang harga pikeun scanner barkod 1D CCD anjeun?

Scanner barcode 1D CCD kami hargana saing tina $15 dugi ka $25 gumantung kana modél sareng fitur.

Naha scanner barkod 1D CCD anjeun ngagaduhan sertifikasi atanapi standar industri?

Scanner barcode 1D CCD kami gaduh FCC, CE sareng RoHSsertipikasi jsb.

Naha scanner barkod CCD 1D anjeun tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan sarat khusus?

Leres, kami nawiskeun solusi khusus pikeun nyumponan sarat palanggan khusus sapertos logos, warna, penampilan atanapi fitur hardware.