Galeri Pabrik Kami

Galeri Pabrik Kami

pabrik hardware pos luhur

Émbaran pabrik

pabrik urang aya di Huizhou, Guangdong kalawan leuwih 2.000-kuadrat aréa méter diamankeun ku ngeunaan 50 pagawe.

Salaku hiji supplier canggih hardware pos, urang boga tim R & D diwangun ku 10 insinyur unggulan kalibet dina rarancang, aplikasi tur rojongan teknis alat scanning barkod.

Kami parantos ngadaptarkeun 13 patén-patén pikeun penampilan sareng desain struktur scanner.

Kami nyayogikeun garansi 24 bulan, dukungan téknis waktos hirup sareng 1% unit cadangan gratis pikeun produk scanner barkod kami.

Kapasitas produksi bulanan kami nyaéta 35.000 unit, anu ngajamin waktos pangiriman barang.

https://www.minjcode.com/factory-tour/

Perusahaan kami

Pabrik Hardware POS 5

Kantor Kami

Pabrik Hardware POS

Jalur Produksi Kami

Parabot produksi

Alat Produksi Kami

Parabot produksi

Alat Produksi Kami

Pabrik Hardware POS 3

Uji Produk

Barcode scanner Test

Test sepuh produk

Pabrik Hardware POS 6

Pangiriman