pabrik POS HARDWARE

produk

Maneuh dipasang Barcode Scanner

Jeungpanyeken barkod gunung tetep, anjeun tiasa nganggo néwak data anu kuat sareng gratis pikeun bisnis anjeun.Alat panyeken dipasang tetep diwangun ku mesin scan, perumahan sareng kabel.

Maneuh GunungBarcode scannernawarkeun-speed tinggi,-volume scanning ampir sagala barkod, dina surfaces mana wae. scanner ongkos-éféktif ieu bisa maca barkod dipintonkeun dina layar éléktronik jeung nu dicitak dina labél, paduli kondisi.Kalawan tapak suku leutik, scanner ieu dioptimalkeun pikeun wewengkon spasi-konstrain.

Naha anjeun milarian panyeken barkod dipasang di témbok atanapi panyeken barkod stasioner, kami gaduh naon anu anjeun peryogikeun.Éta bisa gampang digantelkeun kana barcode scanner mounts, napel luhureun counter a, dipasang underneath counter a, atawa dipasang dina kios pikeun ngaktipkeun hands-free atawa operasi scanning otomatis.kayaning mesin vending, perpustakaan, POS ritel, jsb.

JeungMINJCODE urangportopolio scanner barkod tetep-Gunung, konsumén bisa meunang solusi pikeun Asép Sunandar Sunarya pinuh kaperluan maca barkod.

Ieu daptar daptarpanyeken barkod gunung tetepkami biasana nawiskeun: